Vyhřívací polštáře COSI

Vyhřívací polštáře jsou užitečným doplňkem pro ty, kteří chtějí mít pocit tepla a pohodlí v chladných dnech nebo při bolestech svalů a kloubů. Existuje několik typů vyhřívacích polštářů, které se liší podle způsobu nahřívání, materiálu, tvaru a velikosti. Chcete vědět jak fungují polštáře holandského výrobce COSI?

 

Značka COSI nabízí různé varianty tvarů i velikostí vyhřívacích polštářů, které fungují na bázi infračerveného ohřevu.

Tyto polštáře se napájejí elektrickým proudem, mají zabudovanou vestavěnou dobíjecí baterii a ovládají se pomocí intuitivního jednoduchého ovladače pro zapnutí a přepínání teplot. Vyhřívací polštáře mají různé stupně teploty, automatické vypnutí, pojistku proti přehřátí a možnost praní v pračce.

Při plném nabití a nastavení nízké teploty 38 °C budete mít polštář k dispozici na jedno nabití až 5 hodin, při nastavení střední teploty 45 °C je provozní doba bez dobíjení 3,5 hodiny a při nastavení vysoké teploty 55 °C garantuje výrobce nepřetržitý provoz přes 2 hodiny. Doporučujeme mít nabíječku po ruce a kdykoliv si jednoduše polštář dobít stejně tak jako nabíjíte mobilní telefon.

 

COSI polštáře jsou vyrobeny z vysoce kvalitní látky Sunbrella. Díky struktuře vláken můžete polštáře využít v interiéru i exteriéru, protože jsou velmi odolné vůči UV záření a plísním. I při dlouhodobém používání budete mít polštáře stálobarevné a snadno je očistíte od nečistot.

Ať už jste uvnitř nebo venku, užijete si s nimi příjemné teplo, které polštář vytváří. Topný polštář rozvede teplo na místo, kam potřebujete a udělá vaše místo na gauči nebo v křesle pohodlné a příjemně prohřáté. Vyhřívací polštáře jsou šetrné k životnímu prostředí, protože zahřívají vaše tělo přímo a tím neztrácíte teplo do okolního prostředí.

 

Pro dokonalou atmosféru podzimního večera si zapalte stůl s plynovým ohništěm, plynové ohniště nebo plynovou lucernu COSI.