Na terase jako doma

S článkem "Na terase jako doma" jsme bodovali v časopise Moje bydlení, proto bychom jej rádi zprostředkovali i vám.
Na terase jako doma se budete cítit s produkty holandského výrobce venkovních topidel a plynových technologií značky COSI. Výrobou a testováním těchto produktů se společnost zabývá již déle než 130 let.
Moderní a nadčasové kolekce samostatných plynových ohnišť, krbů a stolů s plynovým ohništěm navodí atmosféru přírodního ohně a prohřejí okolní prostor.
Plynové ohniště je napájeno z propanbutanové lahve umístěné v těle ohniště, plamen prochází přes vrstvu lávových kamenů nebo keramických polen a výkon hořáku lze průběžně regulovat.
Samostatná plynová ohniště jsou vhodná do venkovních zahrad, na terasu, do restaurací, penzionu i hotelových resortů. Plynové ohniště jako solitér je nejelegantnějším řešením.
Líbí se vám myšlenka ohniště přímo na stole? Díky ochrannému sklu není oheň ovlivněn povětrnostními podmínkami. Zároveň vás zabezpečí před případnými poletujícími jiskrami. Ohniště můžete vždy, když jej nepoužíváte přiklopit krycí deskou a využít tak celou plochu stolu.
 
Preferujete moderní, přírodní nebo tradiční styl? Produkty COSI se vyznačují vynikajícím provedením, použitím udržitelných technik a materiálů, krásným designem a funkčností. Značka COSI je známkou kvality a inovací.
Přírodní a rafinované COSLoft stůl teakové dřevo: https://www.hamaka.eu/stoly-s-ohnistem/cosi-typ-cosiloft-100-bily-ram-deska-teak/
Ještě více nálady a útulnosti dodají vašemu vnitřnímu i venkovnímu prostoru plynové lucerny COSI nebo vyhřívací polštáře. V rozsáhlé kolekci plynových luceren v různých barvách, materiálech a tvarech vždy najdete produkt, který se vám bude líbit.
Ať už jsou vaše představy a přání jakékoli, díky rozmanitosti našich produktů COSI se budete cítit na terase jako doma.
Kompletní nabídku zakoupíte přímo u výhradního distributora https://www.hamaka.eu nebo v síti autorizovaných prodejců. Zajímají vás další novinky v sortimentu? Více informací najdete na https://www.hamaka.eu/zahrada,IG: hamaka_houpaci_site, FB: @hamaka.eu