Pozvání na veletrh FOR GARDEN

Veletrh FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER

 

Zveme vás na největší souběh veletrhů bydlení, interiérového designu, bytové a zahradní architektury s tradičním přehledem novinek a trendů.

Potkejte se s námi ve dnech 30. března až 2. dubna na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA v hale č. 1 na stánku A05. Během čtyř dnů se zde bude prezentovat největší množství značek a produktů tuzemských i zahraničních vystavovatelů na jednom místě.

Veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR proběhne již poosmnácté a představí všechny druhy nábytku a bytového vybavení, například sedačky, postele, nábytek do obývacích a dětských pokojů, ložnic i kuchyní. Nebudou chybět doplňky, bytový textil a osvětlení. Velký výběr bude i mezi produkty určenými pro úpravy interiéru – podlahy, akustické panely nebo materiály pro obnovu interiéru.

Nabídku pro svět bydlení doplňuje veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky FOR GARDEN. Jeho expozice přinesou velký výběr z nabídky teras, pergol a zimních zahrad, stavebních materiálů či nářadí a zahradní techniky. Prezentovat se bude i portfolio dětských hřišť a sportovišť či různých artiklů a komponentů pro komunální sféru. Představí se řada firem nabízejících zahradní nábytek a doplňky, bazény, sauny, ale také jímky na zadržování dešťové vody a další ekologické technologie.

 

Těšíme se na osobní setkání! HAMAKA Tým