První máj svátek práce nebo lásky?

Máme pro vás milí Hamakáci pár typů, jak propojit práci s láskou a lásku s prací.

Jako Svátek práce se první květen slaví od roku 1890 na památku vypuknutí stávky odborů a anarchistů usilujících o osmihodinovou pracovní dobu ve Spojených státech.

Jenže květen je také měsíc, kdy se příroda po zimě probouzí k aktivnímu životu. A když svítí slunce, vyrážejí v den státního svátku zamilovaní ven, aby se políbili pod rozkvetlou třešní, jak praví tradice, která má svůj původ ve starověkém Římě a bohyni Flóře.

 

Máme pro vás milí Hamakáci pár typů, jak propojit práci s láskou a lásku s prací.

 zahradní nábytek židle teak 5242-2   

Příprava zahrady na jarní sezónu

Na začátku jarní sezóny je vždy dobré zkontrolovat zahradní nábytek a provést základní údržbu. Pokud uvažujete o jeho výměně, podívejte se na novinku v našem sortimentu – zahradní sestavy nebo jednotlivé kusy zahradního nábytku z teakového dřeva nebo ratanu. Garantujeme špičkovou úroveň dílenského zpracování, pevné čepované spoje, zesílenou konstrukci a kování z mosazi. Věděli jste,  že náš teakový nábytek je ze 100% udržitelného hospodářství s certifikací  lesů obhospodařovaných trvale udržitelným způsobem?

HangoutPods_small     

Odpočinek pro dva i pro jednoho

Dopřejte si letos pohodu nejen pro sebe, ale udělejte radost celé rodině. Vy už velmi dobře víte, jakou pohodu a relax zažíváte při pohupování v našich hamakách, houpacích sítích a křeslech. Teď je na čase se podělit i s přáteli nebo členy domácnosti. A abyste se mohli dělit jen jen o prožitky, ale rozhodně ne o svoji Hamaku, podívejte se na rodinné houpačky HangoutPod a udělejte radost celé rodině!

Nově pro vás máme i ratanová houpací křesla. Jsou naprosto bezúdržbová a velmi odolná vůči povětrnostním podmínkám i mrazu. Náš zahradní nábytek tedy můžete mít na své zahradě klidně celý rok.

 

 

5801100 - Cosiscoop Original ivory_SI1     

Romantické večery v teple

Jaro sice letos přichází velmi pomalu a pozvolna, ale s našimi plynovými ohništi a lucernami COSI si na terasu můžete sednout již teď. A pokud vám přeci jen bude trochu foukat  na záda, jednoduše se zahřejte se samovyhřívacími polštáři COSI nebo zapalte příruční lucerničku. Teplo i romantický nádech vašeho jarního večera tak budou zaručeny.

 

batoh ZULU   

Outdoorové aktivity

O víkendu možná vyrazíte poprvé do kempu nebo stanovat. Přípravy jsou v plném proudu a vy zjišťujete, že by to chtělo obměnit nebo dokoupit i něco z outdoorového & camping příslušenství? I to u nás najdete. Letos si konečně kupte pořádnou čelovku a nůž.

 

 

Nezapomněli jste na něco?

Pokud budete po vzoru keltské tradice a svátku Beltaine, který také spadá na tento den, uhašovat krby a rozdělávat nové ohně, vzpomeňte si i na nás a podívejte se na novinky v sekci plynové krby nebo krbová kamna.

Co takhle dokoupit ještě nějaké příslušenství? Máte háky a karabiny pro uchycení vašich houpaček a sítí? Zkontrolovali jste Hamaku, jestli máte stále pevná a nepoškozená lana? Rozhodujete se, zda letos na zahradě namísto zavěšení na stromy zakoupíte designový dřevěný nebo kovový stojan? A co naše outdoorové ponožky, ty už také máte? :-)

 

Ať už se rozhodnete strávit první květnový víkend jakkoliv, dělejte to, co je vašemu srdci blízké a z čeho máte radost a potěšení.

 

Přejeme vám krásný první máj!

HAMAKA Tým