Jaký je rozdíl mezi houpací sítí a houpacím křeslem?

Závěsné houpací křeslo je určené především k relaxaci doma nebo v přírodě. Výhodou je, že k jeho zavěšení potřebujete jen jeden kotevní bod a nepotřebujete proto tolik místa jako u hamaky. Houpací křesla z naší nabídky jsou určena pro jednu nebo dvě osoby. Některá jsou doplněna pohodlným polštářem. Vaše poloha tak zůstane dostatečně vzpřímená na to, abyste si mohli pohodlně číst nebo pracovat na notebooku. V závěsném křesle nedoporučujeme spát, na to je poloha příliš vzpřímená. Krásně se v něm dá relaxovat a podřimovat. 

houpací síti se oproti křeslu můžete krásně natáhnout a odpočívat. Houpací síť můžete vzít všude s sebou. Vzhledem ke svým rozměrům se vám pohodlně vejde do batohu nebo jako společník pro vaše outdoorové aktivity. Můžete se do ní zavinout nebo se naopak vystavit slunečním paprskům. K houpacím sítím můžete dokoupit i plachtu, která vás bude chránit před nepřízní počasí. Houpací síť můžete použít i jako provizorní lůžko doma nebo na zahradě. Oproti houpacímu křeslu budete k zavěšení potřebovat dostatečný prostor a dva kotevní body. K houpacím sítím nabízíme elegantní dřevěný nebo skladný kovový stojan.

Váháte, zda vybrat houpací křeslo nebo houpací síť? Máme pro vás elegantní, inovativní a moderní řešení, které spojuje ty nejlepší vlastnosti houpacího křesla a houpací sítě. Houpačku Hangout Pod lze jednoduše zavěsit na bezpečnou větev nebo praktický stojan, který je součástí výrobku. Je přenosná, lehká, kruhový tvar zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné lenošení nebo spaní a poskytuje pohodlí a dokonalý úkryt na vaší zahradě i na cestách.