Trendy zahradního nábytku 2023

Máme pro vás malou ochutnávku novinek v sekci zahradního nábytku pro tento rok. Trendem letošního roku bude stále rozsáhlejší vnášení přírodních prvků do interiéru i exteriéru. Ty přinášejí osobitý styl do našich domovů a mají pozitivní vliv na naše zdraví a pohodu.

 

Stejně jako si už nyní vybíráte letní dovolenou, vydejte  se s námi na cestu k udržitelným materiálům, odvážným řešením a multifunkčnímu nábytku. Máte letos v plánu podívat se třeba do Itálie? V naší nabídce najdete Palermo i Neapol:

 

Luxusní ratanová sedací souprava Palermo levý roh s výpletem z přírodního ratanu

 

Luxusní sestava nábytku Neapol z teakového dřeva s výpletem z umělé tkaniny  Bicular

 

Jedním z hlavních trendů, který se s námi nese už delší dobu a rozhodně nás v roce 2023 neopustí, je udržitelnost. Díky tomu, že se ochrana životního prostředí dostává do popředí zájmu mnoha lidí, není velkým překvapením, že i v nábytkovém designu se stále více prosazují udržitelné materiály.

U nás najdete kvalitní výrobky z recyklovaného indonéského teaku.

 

Výrobky z tohoto dřeva jsou ekologické, jedná se vlastně o znovu využité staré dřevo. Každý kus nábytku je jedinečný, je mu ponechána charakteristika opotřebení dřeva a proto je každý kus originál.

Masivní postel Daybed vyrobená z kvalitního recyklovaného indonéského teaku

 

Prkna a fošny jsou použity ze starých mostů, budov, nebo vraků lodí  (až 200 let starých), staré dřevo má přitom stále velké charisma a krásu.

Masivní lavice EROZE V vyrobená z recyklovaného indonéského teaku.

 

Začátek nového roku je ideální čas na to, abyste svůj prostor upravili a vyzkoušeli některé z trendů nábytkového designu roku 2023.